Utorak, 28. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Manifestacija "Romantični tjedan"

TZ Grada Nina dobitnik nagrade "Simply The Best"

Autor: Nikolina Lucić

02.12.2022. 11:37
TZ Grada Nina dobitnik nagrade

Foto: TZG NinManifestacija Romantični tjedan u Ninu dobitnik je nagrade “Simply the best” na ovogodišnjoj 23. Međunarodnoj poslovno – turističkoj burzi PUT održanoj u Velikoj Gorici, koja tradicionalno okuplja djelatnike iz agencijskog poslovanja, hotelijerstva, pružatelja turističkih usluga, sustava turističkih zajednica i turističkih novinara.


Nadaleko poznata ninska manifestacija “Romantični tjedan” dobitnik je nagrade za kvalitetu i kreativnost manifestacije koja svojom jedinstvenošću te aktivnim i zabavnim sadržajima značajno doprinosi daljnjem pozicioniranju Nina kao jedne od najromantičnijih destinacija Europe u kategoriji: Manifestacije – zabava.


“Romantični tjedan” Turistička zajednica organizira od 2015. godine, kada je Ninu dodijeljena oznaka “European Best Romantic Destination”.
Povodom dobivanja nagrade Marija Dejanović direktorica Turističke zajednice grada Nina je izjavila kako je manifestacija ” Romantični tjedan” nagrada svima, od organizatora i partnera gradskih i komunalnih službi, građana, ugostitelja, do volontera i turista.


– Jako nas veseli što se prepoznaje trud, kreativnost i jedinstvenost koju razvijamo putem ove manifestacije. Nin je mala riznica bogatog naslijeđa naše povijesti, ali i riznica zajedništva jer smo samo sinergijom mogli privući nagradu. Vjerujem da će dobivena nagrada biti još veći poticaj u osnaživanju pozicioniranja grada Nina, naglasila je Dejanović.


U sklopu Međunarodne poslovno – turističke burze PUT održana je poslovna radionica B2B na kojoj je predstavljena ponuda EDEN destinacije Nin. Tradicionalna godišnja nagrada “Simply the best”, koja se dodjeljuje za kvalitetu, inventivnost i kreativnost u turizmu utemeljena je 2009. godine, a zajednički je dodjeljuju UHPA – Udruga hrvatskih putničkih agencija i Way to Croatia – specijalizirani turistički magazin.