Utorak, 28. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

velika turistička fešta

Na Biogradskoj noći bogata ponuda i izvrsna zabava

Autor: Portal ZL

03.08.2023. 10:26
Na Biogradskoj noći bogata ponuda i izvrsna zabava

Foto: Arhiva ZLTradicionalna velika turistička fešta, Biogradska noć, posvećena Danu pobjede i domovinske zahvalnosti održava se sutra 4. kolovoza od 20.30 sati u Biogradu na Moru na rivi. Ovu manifestaciju organizira Turistička zajednica grada Biograda na Moru.


Biogradska noć puna je doživljaja gdje se dočaravaju razni zvučni i svjetlosni efekti, piromuzički vatromet i defile osvijetljenih brodova. Svi posjetitelji moći će uživati u pripremi specijaliteta na otvorenom, od poljičkog soparnika, brudeta, uštipaka pa do pečenih srdela koje će besplatno dijeliti TZ grada Biograda.


Na manifestaciji će sudjelovati i razni OPG-ovi i udruge koji nude svoje autohtone proizvode, kao što su maslinovo ulje, sirevi, likeri i rakije, suhe smokve, med i sl., ali i rukotvorine poput unikatnog nakita i dekoracija. Za zabavno – glazbeni program na dvije pozornice na rivi zaduženi su Luka Nižetić, Swingers band te uvijek dragi gosti grada Biograda, klapa Rišpet.
Vrhunac Biogradske noći svakako je, kao i svih ovih godina, spektakularni piromuzički vatromet koji je postao i zaštitni znak ove manifestacije, a po kojoj njihovi gosti planiraju svoj odmor.


Biogradska noć predstavlja vrhunac biogradskog ljeta, a okupi više desetaka tisuća posjetitelja pa ih u TZ-u grada Biograda barem toliko očekuju i ove godine.