Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

kupnja skupocjenih nekretnina

Pupić Bakrač poslao dokumente koji dokazuju kako Paleka nije naslijedio stanove

Autor: Portal ZL

13.12.2023. 09:23
Pupić Bakrač poslao dokumente koji dokazuju kako Paleka nije naslijedio stanove

Foto: Luka JeličićNakon što je na jučerašnjoj konferenciji za novinare Marko Pupić Bakrač prozvao bivšeg direktora TZG Zadra Maria Paleku kako je nedavno kupio dva stana te skupocjen BMW, danas je u priopćenju poslao fotografije s kojima potkrepljuje svoje navode. Priopćenje prenosimo u cjelosti.


– Budući me bivši direktor Turističke zajednice Mario Paleka prozvao da prijavim ono što znam. Ja sam odlučio prihvatiti njegov izazov. Prijavljujem javnosti sve što sam dosad razotkrio uz materijalne dokaze mojih navoda. Mario Paleka navodi kako je naslijedio stan od roditelja i tetke ja evo uz ovo obraćanje javnosti prilažem dokaze da je Mario Paleka u novoj zgradi na adresi Asje Petričić 5A i 5C kupio dva stana i garažu direktno od tvrtke Projekt Mocire d.o.o.


Ti stanovi i garaža nisu bili prethodno vlasništvo niti njegovih roditelja niti njegove tetke. Ukoliko je on naslijedio još neke stanove od roditelja i tetke neka dostavi javnosti dokumentaciju kao što je obećao novinaru.

Pa da vidimo da li se kod tih stanova za koje ja nemam saznanja radi o stvarnom nasljedstvu ili kupovini preko roditelja i tetke ? Spomenuti BMW je model BMW 520 d, noviji model čiji osnovni tip košta 66 000 eura.


Budući je Paleka ljubitelj skupih detalja ne sumnjam da je BMW napucan dodatnom opremom te da mu je cijena znatno veća od osnovne. I stanove i garažu i BMW Paleka je sakupio u godinu-dvije dana kako je razvidno iz priložene dokumentacije . Sve uz puste evente i bakanalije čiji je organizator i sudionik bio, šampjere od 68 eura/kg.


Ili baš zahvaljujući tome ? Svemu treba nadodati da je Paleka obožavatelj i skupih satova. Možda ima još toga što nisam uspio razotkriti ? Pa eto neka javnosti priloži što i kako , neka ga institucije pročešljaju kao što su uostalom i mene. Za kraj Paleka prijeti da se vidimo na sudu. Tko zna gdje i kada se mi vidimo. Čudni su putevi gospodnji.Možda i u zatvoru. Institucije pod okupacijom mi svako malo pakiraju nekakve konstruirane progone zbog objava na društvenoj mreži. Za sada im listom padaju u vodu . Možda im neka i prođe kod nekog okupiranog suca kao što su i oni sami. Ako prođe rekao sam Anti koje knjige da mi donese za čitati. Pa ćemo možda i skupa.


P.S


Zatražili smo od svih članova Turističkog vijeća ostavke. Pozivam ih da još jednom dobro razmisle da li žele svojim imenom i prezimenom stajati iza onoga što se dogodilo a i onoga što će se dogoditi, napisao je u priopćenju Pupić Bakrač.