Srijeda, 24. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

35 C°

RADNO VRIJEME

Pogledajte kako rade trgovine na Veliku subotu, Uskrs i Uskrsni ponedjeljak

Autor: Portal ZL

29.03.2024. 11:35
Pogledajte kako rade trgovine na Veliku subotu, Uskrs i Uskrsni ponedjeljak

Foto: Ana Križanec/NLTrgovine i trgovački centri u Hrvatskoj za Veliku subotu, Uskrs i Uskrsni ponedjeljak već tradicionalno svoje radno vrijeme prilagođavaju danima blagdana, stoga je potrebno na vrijeme isplanirati svoju kupnju. Za vas smo provjerili kako će raditi trgovine tijekom uskrsnih blagdana.


KONZUM ‘Dragi kupci, isplanirajte svoju blagdansku kupnju na vrijeme jer povodom blagdana na Uskrs, 31. 3., i Uskrsni ponedjeljak, 1. 4., naše prodavaonici i webshop neće raditi. Prelistajte naše aktualne ponude i pripremite svoje blagdanske košarice. U subotu, 30. 3., naše će prodavaonice raditi prema regularnom radnom vremenu”, objavili su iz Konzuma.


LIDL Na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak Lidlove trgovine bit će zatvorene, a u subotu rade redovito.
TOMMY “Tommy prodavaonice na Uskrs (31. 3. 2024.) i Uskršnji ponedjeljak (1. 4. 2024.) neće raditi”, objavili su iz Tommyja.


SPAR i INTERSPAR Njihove trgovine su u nedjelju i ponedjeljak zatvorene, kao i trgovine KAUFLANDA. Subotom će trgovine Spara i Interspara raditi po regularnom radnom vremenu, baš kao i Kauflandove trgovine.


STUDENAC: Studenac neće raditi na Uskrs, a subotu će raditi uobičajeno. Detalje radnog vremena pojedinih poslovnica možete pogledati na ovom linku.


PLODINE Plodine neće raditi na Uskrs ni na Uskrsni ponedjeljak, a u subotu će raditi od 7:00 do 21:00 ili 22:00, ovisno o poslovnici, što možete provjeriti OVDJE.


PEVEX Njihove trgovine na Veliku subotu rade do 15.30 sati, a na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak su zatvorene.


EMMEZETA ‘31.03. i 01.04. svi EMMEZETA centru su zatvoreni’, objavili su iz Emmezete.