Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Advent u Zadru

Na Stjepanovo zabavljat će nas momci iz grupe Cambi

Autor: Portal ZL

26.12.2022. 10:22
Na Stjepanovo zabavljat će nas momci iz grupe Cambi

Foto: TZG Zadar/ Bojan BogdanićNekada poznata klapa, a danas grupa Cambi, večeras će uveseljavati zadarsku publiku na Adventu u Zadru. Poznata četvorka odlučila je napraviti zaokret u karijeri kako bi se što bolje približili široj publici.


Prošle je godine ova grupa također nastupila u sklopu zadarskog Adventa, a koncert je ostao poprilično zapamćen i zapažen. S tim u svezi, cambijevci su htjeli ponovno se vratiti u Zadar, a i Zadrani su željeli ponovno ih slušati. Pjevači se rado sjećaju tog prošlogodišnjeg koncerta te se nadaju da će atmosfera biti barem jednaka, ako ne i bolja ove godine.


Cijeli sastav sastoji se od 4 glavna vokala, tri prateća vokala te instrumente. Zbog svega navedenog, cambijevci nisu željeli više biti pod imenom klapa, jer se ovakav način pristupanja glazbi razlikuje od klapskog načina.
Cambijevci imaju nekoliko svojih hitova, poput “Od milijun samo jedna”, “Ruka u ruci”, a pjevat će se mnoge obrade domaćih i stranih hitova. Naravno, “past” će i poneka klapska pjesma.


Koncert je ove godine trebao biti 10. prosinca, no zbog lošeg vremena odgođen je. Večerašnji koncert počinje u 20:30 sati.