Utorak, 28. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

MALONOGOMETNI TURNIR

Uskoro počinje sedmo izdanje Memorijalno humanitarnog turnira Antonio Jurjević

Autor: Portal ZL

08.08.2023. 20:05
Uskoro počinje sedmo izdanje Memorijalno humanitarnog turnira Antonio Jurjević

Foto: Humanitarna udruga Antonio JurjevićJedan od najvećih malonogometnih turnira u Hrvatskoj, 7. Memorijalno humanitarni turnir Antonio Jurjević, započinje 16. kolovoza u Zadru! Najposjećeniji turnir igra se na vanjskim malonogometnim terenima ŠC Višnjik, a sve posjetitelje i ove godine očekuje vrhunski nogomet, ali i zabava. Turnir se igra u tri kategorije: seniori, veterani i djeca. Utakmice se igraju svaki dan od 19 sati, a seniorski dio turnira igra se u sustavu 4+1 (futsal pravila), dok će se veteranski dio, na koji se mogu prijaviti svi oni koji su 1985. godište ili stariji, igrati u sustavu 5+1. Iz Humanitarne udruge Antonio Jurjević još jedanput mole sve sudionike za poštenu igru i sportsko ponašanje. Ističu i kako će svako nesportsko ponašanje, kojem nema mjesta na humanitarnom turniru, odmah biti kažnjeno na najstroži mogući način, diskvalifikacijom ekipa iz daljnjeg dijela natjecanja.


– I ove godine smo organizirali Memorijalno humanitarni turnir Antonio Jurjević u spomen na našeg prijatelja te vjerujemo kako će naši vjerni pratitelji uživati u dva tjedna malog nogometa uz vrhunsku igru i još bolju atmosferu. Ove godine, kao i proteklih, potrudit ćemo se da na vas prenesemo našu dobru energiju te da se na ŠC Višnjik osjećate kao kod kuće – istaknuli su članovi Humanitarne udruge Antonio Jurjević koji su kroz šest dosadašnjih turnira i kroz brojne aktivnosti koje su tijekom godina radili, potrebitoj djeci donirali gotovo milijun kuna! Turnir će i ove godine biti humanitaran, a članovi HUAJ nam govore kako će o detaljima humanitarne akcije koju organiziraju uskoro obavijestiti javnost.


– Sve donacije koje je dosada napravila Humanitarna udruga Antonio Jurjević mogu se pratiti na službenoj Facebook stranici udruge gdje redovito izvještavamo javnost kome smo i na koji način pomogli. Još jednom pokažimo zajedništvo koje nas krasi godinama i iz kojeg su proizašle mnogobrojne donacije za potrebitu djecu kojoj smo barem malo olakšali odrastanje, istaknuli su članovi Humanitarne udruge Antonio Jurjević zahvaljujući svim djelatnicima ŠC Višnjik na izvrsnoj suradnji dosadašnjih godina. Prijave za 7. Memorijalno-humanitarni turnir Antonio Jurjević traju do 14. kolovoza.


Foto: Humanitarna udruga Antonio Jurjević