Nedjelja, 21. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

27 C°

Obavijest građanima

Tijekom dana asfaltiranje čak dvije ulice u Diklu, iz Odvodnje mole za strpljenje

Autor: A.Š.

24.05.2023. 08:50
Tijekom dana asfaltiranje čak dvije ulice u Diklu, iz Odvodnje mole za strpljenje

Foto: Mate KominaU sklopu izvođenja radova tvrtke Ludwig Pfeiffer Hoch-und Tiefbau GmbH&Co.KG na izgradnji javnog sustava odvodnje po projektu „Crpna postaja ″Diklo″ i “Diklo 1” u Diklu s pripadajućim tlačnim cjevovodom i gravitacijskim kolektorima“ , prema planu, dana 24. svibnja 2023. godine  izvršit će se asfaltiranje BNS (nosivim) asfaltnim slojem dio ulice Rampada sjeverno od bunara prema križanju s državnom cestom D306 kod odlagališta otpada.


Osim toga, u sklopu izvođenja radova tvrtke Ludwig Pfeiffer Hoch-und Tiefbau GmbH&Co.KG na  izgradnji javnog sustava odvodnje po projektu „Crpna postaja “Park” s pripadajućim kolektorima i tlačnim cjevovodom– 2. faza izgradnje“ , prema planu, dana 24. svibnja 2023. godine izvršit će se asfaltiranje habajućim (završnim) asfaltnim slojem ulice Put Dikla od križanja s Ulicama Antuna Mihanovića i Asje Petričić do križanja s Ulicama Augusta Šenoe i Valerije de Ponte, čime će ova faza ulice Put Dikla biti dovršena, te će biti stvoreni uvjeti za prometovanje. Slijedi ocrtavanje horizontalne signalizacije i uklanjanje privremene regulacije prometa, te otvaranje za promet ulice Put Dikla.


Strpljenje i razumijevanje


– Molimo sve sudionike u prometu da obrate pozornost, poštuju privremeno postavljenu signalizaciju i koriste obilazne pravce, te ih molimo za strpljenje i razumijevanje zbog mogućih poteškoća u prometu, poručili su iz Odvodnje te se zahvaljuju građanima na razumijevanju.


skabrnja_cesta