Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

MEMORIJALNO-HUMANITARNI TURNIR

Na turniru 'Antonio Jurjević' prikupljeno više od 44 tisuće eura: 'Hvala svim dragim ljudima'

Autor: R.H.

23.09.2023. 08:29
Na turniru 'Antonio Jurjević' prikupljeno više od 44 tisuće eura: 'Hvala svim dragim ljudima'

Foto: HU ANTONIO JURJEVICSedmi Memorijalno-humanitarni turnir Antonio Jurjević, koji je ove godine u seniorskoj konkurenciji okupio 92 momčadi, završio je pobjedom momčadi Sportski centar Torba. Nakon što su se dojmovi slegli, organizatori su rezimirali svoj turnir na društvenim mrežama.


– Nema riječi kojima se možemo zahvaliti na sve većoj podršci koju nam pružate iz godine u godinu. Hvala svim dragim ljudima koji su na bilo koji način postali dio naše priče jer samo uz Vašu pomoć mi možemo pomagati drugima te ih činiti sretnima. Na 7. Memorijalno-humanitarnom turniru Antonio Jurjević uspjeli smo prikupiti ogromnih 44.369,78 eura odnosno 334.304,10 HRK! Šesnaest dana nesebičnosti, humanosti i pozitivne energije eruptiralo je posljednji dan turnira na koncertu Sandija Cenova koji je prošao iznad svih naših očekivanja. U sklopu humanitarnog turnira organizirana je i humanitarna akcija za Udrugu za Down sindrom Zadar. Sav prihod prikupljen od kotizacija, 6080 eura (45.809,76 HRK), uplaćen je Udruzi za pomoć u njihovom radu.


Od donacija građana za hranu i piće prikupljeno je 38.289,78 eura (288.494,34 HRK). To je svota s kojom ćemo raspolagati u narednih godinu dana te će biti donirana potrebitoj djeci Zadarske županije. Još jedan put hvala Vam dragi ljudi što ste skupa s nama prikupili sredstva s kojima ćemo pomoći našim najmlađima i tako im dati nadu za bolje sutra. Hvala i svim našim dragim sponzorima koji su nam vjetar u leđa već godinama i bez kojih bi naš posao bio znatno otežan. Veliki pozdrav svima i vidimo se dogodine na 8. Memorijalno humanitarnom turniru Antonio Jurjević, napisali su organizatori na Facebooku.