Petak, 24. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Kružni tok

Dovršeni radovi na rekonstrukciji raskrižja ul. Bana Jelačića i Andrije Hebranga

Autor: Zadarski list

01.12.2022. 17:02
Dovršeni radovi na rekonstrukciji raskrižja ul. Bana Jelačića i Andrije Hebranga

Foto: Grad Zadar

Danas su dovršeni radovi na rekonstrukciji raskrižja ul. Bana Jelačića i Andrije Hebranga. Radovi su izvedeni u suradnji Grada Zadra i PU zadarskete su gradonačelnik Branko Dukić i načelnik PU zadarske Anton Dražina sa suradnicima obišli izvedene radove.
– Zadovoljan sam izvedenim radovima i rokovima gradnje. Nastavit ćemo suradnju s policijom oko sanacije prometnih crnih točaka u Zadru, kazao je gradonačelnik.
Pročelnik za graditeljstvo Darko Kasap najavio je nastavak ovakvih projekata kroz rekonstrukciju raskrižja na Putu Biliga i Ulici Jakova Šubića od Cezana. Također, u blizini novouređenog kružnog toka u tijeku je izrada studije za izgradnju javne garaže koja bi rasteretila pritisak na parkirna mjesta u ovom dijelu grada.


Ugovorena vrijednost radova je 463.330,00 kn, a s uračunatim PDV-om u iznosu od 579.162,50 kn.  Izvođač je  CESTOGRADNJA d.o.o. Zelengrad, stručni nadzor i projekt UOIG Damir Mandra. Radovi su započeli 1. studenog, a odvijali su se bez potpunog zaustavljanja prometa.