Petak, 14. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

POJASNIO STATUS

Biloglav: "Predugo čekamo da se država počne uređivati prema interesu svojih građana"

Autor: R.H.

15.08.2023. 15:33
Biloglav:

Foto: Damir Biloglav, Luka JeličićGradski vijećnik DP-a i liječnik Damir Biloglav se jučer na svom Facebook profilu osvrnuo na slučaj iz Turnja, gdje je Austrijanka potjerala hrvatsku obitelj s plaže.


– Čitam i ne mogu vjerovati! Strana državljanka, vezuje lancom lažaljke i tvrdi da je plaža njena, jedan komunalni redar na godišnjem a drugi se ne javlja na telefon, policija nije nadležna…. Prijatelju, uzmi letvu i riješi stvar pa da vidimo tko će biti nadležan. Jest da će tzv. novinari pisati o balkanskom divljaku koji je fizički nasrnuo na finu damu iz Austrije ali poruka bi bila jasna : vi bjelosvjetski jebivjetri će te poštivati zelju u koju dolazite milom ili silom a vi domaći gmizavci uredite državu ako ne želite da zakon letve primjenimo i na vas, napisao je.


Sada je Biloglav pojasnio što je mislio u svojoj objavi:
– Evo, nije trebalo dugo čekati. Kako sam i predvidio javili se tzv. novinari. Neprimjeren status! Poziv na nasilje! Naš obični mali čovik svaki dan je silovan kojekakvim bolesnim glupostima i lažima – jučer korona a danas klimatska histerija, zelena religija, trovanje zrakom, vodom, hranom, rodna trabunjanja, politička korektnost, razaranje svih tradicijskih vrijednosti, uništavanje obitelji, masovno zaglupljivanje tik- tokovima i sličnim alatima, globalističko nasrtanje na naš nacionalni i kulturni identitet….E, to dio novinara ne vidi. Ali se uznemire na spomen letve. Predugo čekamo da se država počne uređivati prema interesu svojih građana. Čekamo i nadamo se a taj cilj izgleda sve daljim. Krovna letva koju sam spomenuo nije ništa u usporedbi sa toljagama koje obični građanin svaki dan dobija po glavi. Ali, svaka sila za vremena. Nego, pustimo na današnji veliki dan tzv. novinare. Narode, sretan vam blagdan Velike Gospe, poručio je Biloglav u novom statusu.