Nedjelja, 28. svibnja 2023

Weather icon

Vrijeme danas

27 C°

Zabava na Adventu

Ako dozvole vremenske prilike, čeka nas odličan koncertni tjedan

Autor: Alen Plahinek

07.12.2022. 09:26
Ako dozvole vremenske prilike, čeka nas odličan koncertni tjedan


Zadarski 023 Band danas otvara bogat koncertni tjedan na Adventu u Zadru. Dopuste li vremenske prilike, nakon večerašnjeg nastupa ovog mladog zadarskog benda na adventskog pozornici gostovat će The Siids (četvrtak), Soul Fingers (petak), grupa Cambi (subota) i Opća opasnost (nedjelja).


023 band čine glazbenici koji su prve korake napravili pod imenom Hot Staff, da bi posljednjih nekoliko godina aktivno prašili pozornicama i dvoranama pod novim imenom. Uz osnivača, klavijaturista i glavnog pjevača Romana Segarića, u grupi su još gitarist Andrija Sikirić, bubnjar Nikola Dijan, pjevačica Andrea Čupić i basist Marino Brkljača.


– Vjerujem da su nas zadarski ljubitelji glazbe već upoznali na ranijim koncertima i prigodnim događanjima, no za one koji nas još nisu čuli recimo da sviramo većinom domaću glazbu osamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća, uglavnom pop, dance, rock i funk, kaže Segarić.
S obzirom na to da se radi o adventskom koncertu, repertoaru s obradama Dina Dvornika, Petra Graše, Iće Sikirića, Magazina, priključit će nekoliko pjesama prigodnih božićnom vremenu. Koncert bi trebao početi u 19:30 sati, a momci iz 023 Banda trebali bi svirati oko dva sata.