Utorak, 28. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

seljačka tržnica

Uživajte u okusima i mirisima proljetnih namirnica

Autor: Sponzorirani sadržaj

24.04.2024. 13:28
Uživajte u okusima i mirisima proljetnih namirnica

Seljačka tržnica koja se održava svake subote kod centra Supernova Zadar i ovog će vas vikenda očarati bojama i mirisima svježeg sezonskog povrća uzgojenog na lokalnim gospodarstvima. Nabavite sve potrebno za omiljene specijalitete i uživajte u fantastičnim okusima kojima nas priroda časti u proljeće.


Ako ste barem jednom posjetili Seljačku tržnicu zasigurno ste se zaljubili u bogatu ponudu proizvoda lokalnih gospodarstava iz Zadra i okolice. Ponuda je posebno šarolika u proljeće kada nam pristižu brojne sezonske namirnice, a ovaj je period idealan da nabavite prve domaće jagode.


Ukusna užina kao odličan izvor vitamina ili važan sastojak za brojne deserte – jagode su apsolutne vladarice sezonske ponude voća. Ljubitelji šparoga ovih će dana također doći na svoje. Ne propustite njihovu sezonu i nabavite ih kako biste uživali u ukusnim jelima.


Pravi gurmani znaju da se fantastično uklapaju u brojna jela, od juha i rižota pa do raznih umaka. I sami se okušajte u pripremi, a kako biste bili sigurni da ste izabrali najbolje, svoju vezicu nabavite na Seljačkoj tržnici.


Razgledajte i ponudu ostalog voća i povrća koja će posebno osvojiti one koji se nastoje hraniti što zdravije. Upravo su namirnice kontroliranog porijekla temelj zdrave prehrane. Uživajte stoga u domaćim jajima, mlijeku i mliječnim proizvodima, kao i začinima, sokovima, sirupima i brojnim drugim delicijama.


Na vama je da prikupite omiljene recepte, a sve potrebne namirnice osigurale su vam vrijedne ruke lokalnih uzgajivača. Vidimo se i ove subote na najšarenijoj, najmirisnijoj i najukusnijoj tržnici u gradu.