Nedjelja, 28. svibnja 2023

Weather icon

Vrijeme danas

28 C°

Pošteni nalaznik

Muškarac pronašao dijamantni prsten vrijedan 40.000 dolara. Vratio ga vlasniku

Autor: Life

27.11.2022. 08:18
Muškarac pronašao dijamantni prsten vrijedan 40.000 dolara. Vratio ga vlasniku

Foto: iStock

Poznat je po pronalasku vrijednih stvariZamislite scenarij. Provodite ugodan dan na plaži i odjednom otkrijete zakopani prsten. Ispostavi se da je u pitanju dijamanti komadi nakit. Što biste učinili? Pokušali ga vratiti vlasniku ili ga prodali i zadržali novac?


Kako Mirror prenosi 37-godišnji Joseph Cook pronašao je prsten na plaži u Floridi. Nije ni pomislio zadržati prsten, bio je odlučan u svom naumu da ga vrati vlasniku.


Kontaktirao je lokalnog draguljara pokušavajući doći do informacije je li netko izgubio prsten. Video je objavio na svojim društvenim mrežama gdje je rekao kako mu je draguljar procijenio prsten na vrijednost od 40.000 dolara.


View this post on Instagram

A post shared by Joseph Cook (@joedigger2021)

Dva tjedna nakon otkrića, Joseph je dobio poziv s nepoznatog broja. U početku je pozive ignorirao, no onda je shvatio da bi to potencijalno mogli biti vlasnici prstena.


Ispostavilo se da ga zove par koji je vlasnik izgubljenog prstena. Joseph je sretan vratio prsten. Rekao je da vjeruje u karmu. Inače, Joseph traga za izgubljenim stvarima koje rado vraća vlasnicima. Smatra kako uvijek nakon što vrati vrijedan komad vlasniku, idući put pronađe nešto još bolje.