Foto: Pixabay
Ukoliko volite kombinaciju tjestenine i gljiva, tada morate isprobati ovaj recept!
Sastojci
- 400 g vrganja
- 360 g tagliatella
- 20 cherry rajčica
- 2 žlice maslinovog ulja
- 1 režanj češnjaka
- soli po ukusu
- papar po ukusu
Priprema
Zagrijte ulje s češnjakom. Dodajte dobro oprane vrganje i ostavite da se peku desetak minuta.
Dodajte nasjeckane cherry rajčice i do kraja kuhajte, posolite i popaprite umak. Ako je malo suho, dodajte malu čašu vode!
U međuvremenu skuhajte tagliatelle u slanoj vodi.
Uzmite dio umaka i usitnite ga štapnim mikserom.
Ocijedite tjesteninu i propirjajte je s izmiksanim dijelom umaka.
Dodajte preostale gljive da ukrasite jelo…i uživajte!
najnovije
najčitanije
Hrvatska
KRALJ
Kralj Karlo III. otkrio svoj prvi portret od krunidbe
Hrvatska
VELIKA KNJIŽEVNICA
Umrla kanadska nobelovka Alice Munro
Nogomet
francuski napadač
Tebas: Mbappé dolazi u Real na pet godina
Hrvatska
premijer
Plenković u Zaboku: Naša je lista najsnažnija, s najvećim postignućima
Nogomet
Nogomet
HNS predvođen Kustićem boravi u Bangkoku, Tajland je domaćin kongresa FIFA-e
Crna Kronika
Tragedija
U retencijskom bazenu na Sfingi utopila se starija žena
Nogomet
1. ŽNL
Show na utakmici Hajduka i Zemunika! Sudac dobio šaku u glavu, susret prekinut!
Zadar
neugodan miris
Zadrani se jutros probudili u smradu dima, evo što je uzrok
Crna Kronika
sudar triju vozila
DOVRŠEN OČEVID U prometnoj nesreći u Poljicima ozlijeđeno čak sedam osoba, jedna se bori za život
Crna Kronika
Tragični slučaj