Foto: iStock/NL
Tjestenina je uvijek dobra ideja, a pojedini ljubitelji je toliko vole da su eksperimentirati i došli do genijalne ideje da tjesteninu pretvore u, vjerovali ili ne, čips.
Recept za receptom, ideja za idejom i uskoro je takozvani pasta čips postao nova trendi grickalica koja je osvojila društvene mreže. Naravno da donosimo recept kako biste i vi isprobali ovu možda pomalo i neobičnu ideju.
Sastojci:
- 250 g tjestenine po izboru
- 1 jušne žlica maslinovog ulja
- 3 jušne žlice naribanog parmezana
- ½ čajna žlica origana
- ½ čajna žlica češnjaka u prahu
- Sol i papar
Priprema:
U velikom loncu prokuhajte posoljenu vodu. Ubacite tjesteninu i skuhajte al dente.
Dobro iscijedite tjesteninu te iz prebacite u veliku zdjelu. Dodajte ostale sastojke. Tjesteninu prebacite u fritezu na vrući zrak na 180 stupnjeva oko 12 minuta. A
ko nemate fritezu, tjesteninu možete ispeći u pećnici na 200 stupnjeva oko 20 minuta.
najnovije
najčitanije
Ostali sportovi
Veliki "come back"
Lindsay Vonn se vraća skijanju na utrci u St. Moritzu
Zadar
slobodan ulaz
U sklopu obilježavanja Dana grada Zadra Muzej antičkog stakla priredio bogat program
Zadar & Županija
NESREĆA
Tehnički direktor Jadrolinije opisao što se dogodilo s katamaranom “Silba”
Scena
Svjetski dan televizije
Donosimo popis kultnih serija koje morate pogledati
Hrvatska
STRANKA MARIJA RADIĆA
DOMiNO više neće biti dio vladajuće većine
Županija
SILBA
FOTO Katamaran Jadrolinije udario o obalu Božave
Županija
TUŽNI ODLAZAK
VIŠE OD BRODA Šarini su živjeli s ‘Princem Zadra’: ‘Godinama smo radili s njim, živjeli, dizali…’
Kultura
Alba Miočev
Mlada zadarska slikarica osvojila Grand Prix: “Bitno je da svaki dan uđem u atelje, čak i ako ne slikam…”
Scena
IRIS PETRAČ
Tko je supruga Novice Petrača? Bivša zadarska novinarka i glasnogovornica Grada Zadra
Županija
POTPORE