Nedjelja, 21. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

28 C°

Skijanje

Zrinka Ljutić nakon otvaranja sezone: "Potpisala bih ovaj rezultat da mi ga je netko ponudio ranije"

Autor: Hina

28.10.2023. 16:38
Zrinka Ljutić nakon otvaranja sezone:

Foto: Foto REUTERS

Meni je bilo i dodatno teže jer sam donedavno bila bolesna. U svakom slučaju, ovo mjesto odmah potpisujem. Sada se spremamo i idemo na Hintertux, a potom prema finskom Leviju gdje ćemo voziti dva slaloma - kaže LjutićSOELDEN Odmah bih potpisala ovaj rezultat da mi ga je netko ponudio prije utrke, rekla je hrvatska skijašica Zrinka Ljutić koja je u prvoj utrci sezone Svjetskog kupa, u veleslalomu u austrijskom Soeldenu, osvojila 14. mjesto.


„Stvarno sam jako zadovoljna, pogotovo drugom vožnjom. Iskoristila sam tada dobar broj i u drugoj vožnji je staza bila daleko bolja nego u prvoj. Dala sam sve od sebe, ostala sam smirena i pametno sam odvozila utrku. Za mene je ovo stvarno savršeni start u sezonu i dobar pokazatelj gdje se trenutačno nalazim u veleslalomu“, rekla je nakon utrke Zrinka Ljutić koja je nakon prve vožnje bila na 26. mjestu, ali se potom prilično popravila u plasmanu.


Inače, pobjedu je na početku nove sezone ugrabila Švicarka Lara Gut-Behrami.
„Ovo je stvarno teška utrka, a meni je bilo i dodatno teže jer sam donedavno bila bolesna. U svakom slučaju, ovo mjesto odmah potpisujem. Sada se spremamo i idemo na Hintertux, a potom prema finskom Leviju gdje ćemo voziti dva slaloma. Vjerujem da mogu nastaviti u onom ritmu kako sam vozila slalome prošle sezone“, zaključila je hrvatska skijašica.