Utorak, 30. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

TREĆA GARNITURA

(VIDEO) Pogledajte kako izgleda novi, zeleni dres Hajduka

Autor: R.H.

21.06.2023. 21:47
(VIDEO) Pogledajte kako izgleda novi, zeleni dres Hajduka

Foto: HNK Hajduk



Hajduk je objavio novu, zelenu garnituru dresa za sezonu 2023/24., a uz njega idu bijele hlačice i bijelo-zelene čarape. Iz kluba su objavili prigodni video na svojim društvenim mrežama, a u opisu istog piše “Welcome to the jungle!”.



“Novi zeleni treći dres je izrađen od 100% reciklirane plastike, certificirane prema standardu “Global Recycled Standard”. Za izradu jednog dresa koristi se 13 recikliranih plastičnih boca od 0,5L. Prednja strana dresa izrađena je od posebne eko tehnološke tkanine koja prati koncept “body mapping”, a na samom dresu postoje perforacije (rupice) na mjestima gdje se sportaši najviše znoje, što pruža poseban vizualni efekt i istovremeno poboljšava ventilaciju. Dodatno, novi zeleni treći dres dolazi s pletenim ovratnikom i rubovima rukava koji su ukrašeni bijelo – zelenim linijama. Na stražnjem dijelu ovratnika ušiven je natpis “Hajduk živi vječno”. Na prednjoj strani dresa, s desne strane, nalazi se silikonski logo Macron Hero, dok je na lijevoj strani, na srcu, smješten silikonski grb HNK Hajduk u zelenoj boji”, piše na službenoj stranici Hajduka.




“Komplet treće garniture upotpunjuju novo dizajnirane bijele kratke hlačice i bijele štucne. Hlačice imaju zelene detalje te silikonski logo Macron Hero i grb HNK Hajduk na prednjoj strani. Štucne dolaze s zeleno – sivim detaljima i natpisom “Hajduk” u sivoj boji, stvarajući cjelovit izgled treće garniture. Novi zeleni treći dres predstavlja kombinaciju tehnološke inovacije, održivosti i sportskog duha koji su sinonim za Hajduk Split. Ova garnitura ističe se svojim dizajnom, kvalitetom i povezanošću s vrijednostima kluba. Neka zelena boja ovogdresa simbolizira snagu, rast i nadu za bolji svijet, dok se grb Hajduka s ponosom nosi na srce”, zaključuju iz kluba u svom priopćenju.