Petak, 17. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

KAPETAN ODUŠEVIO

VIDEO Luka Modrić poslao poruku malenom heroju Šimunu: 'Odustajanje nije opcija'

Autor: R.H.

26.11.2023. 17:29
VIDEO Luka Modrić poslao poruku malenom heroju Šimunu: 'Odustajanje nije opcija'

Foto: Facebook



Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić još jednom je pokazao veliko srce. Naime, poslao je poruku malenom Šimunu Stojanoviću (6) iz Županje, koji je rođen s brojnim malformacijama, a za kojeg je ranije pokrenuta akcija “Za Šimunov korak”.


– Kada ti divni ljudi uljepšaju dane u bolnici… Šima se raspametio, pa nije ga zaboravio njegov Luka!!!! Kaže Šima: “Mama, jel’ Luka vidio moju frizuru pa se i on malo ošišao?”, piše u opisu videa.


– Dragi Šimune, znam da si moj veliki navijač. Samo da znaš, i ja sam tvoj veliki navijač isto tako. Želim ti sretan rođendan, što brži oporavak i zapamti: odustajanje nije opcija. Šaljem ti puno pozdrava i veliki zagrljaj. Bok, prijatelju, poručio je Modrić Šimunu.





Podsjetimo, neuništivi Luka je nedavno predvodio Vatrene u novom velikom uspjehu – plasmanu na Europsko prvenstvo 2024., koje će se održati u Njemačkoj. To će biti Lukino deveto veliko natjecanje, a u kakvoj je formi, ne bi nas iznenadilo i da ostane u najdražem dresu do Svjetskog prvenstva 2026.