Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

NEOČEKIVANA ODLUKA

Tomislav Ivković o oproštaju Livaje: 'Izgledalo mi je kao da se oprašta Modrić'

Autor: R.H.

09.10.2023. 16:30
Tomislav Ivković o oproštaju Livaje: 'Izgledalo mi je kao da se oprašta Modrić'

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL



Neočekivani oproštaj Marka Livaje od hrvatske reprezentacije komentirao je Tomislav Ivković u emisiji Stadion.


– Puno toga se dešavalo zadnjih mjeseci oko Livaje, ako krenemo od finala Kupa i što se dogodilo na toj utakmici. Na pripremama reprezentacije jedna stvar se nije riješila na način kakav se trebala riješiti, nema veze, to smo već prošli. Druga situacija u Rijeci, možda mislim da se trebalo postupiti na drugačiji način, da ga se trebalo zaštititi u cijeloj toj priči. Svatko ima pravo da donese svoju odluku, vidim da se Livaja jako muči u Hajduku u zadnjim utakmicama, da nije na nivou ni fizičkom ni psihičkom kao što je bio. Vrlo bitan je i privatni život i život u obitelji. Nikad ne znaš kakve čovjek ima probleme da ga možeš kritizirati, da možeš komentirati te njegove odluke, kazao je Ivković, dodavši.


– On je donio odluku, sigurno mu nije bilo lako. Je li donio odluku sam ili s pomoću obitelji i prijatelja? Ovo što je napisao na svojoj stranici izgledalo mi je kao da se oprašta Modrić. Ovo što je napisao, ako tako misli, onda se nikako nije trebao oprostiti. Zna i sam da nije reprezentacija u najboljem trenutku. “Nisam pravi, fali dosta igrača, što ako ne budem pravi, opet će se baciti na mene, ja ću biti možda krivac ako bude negativni rezultat”…. Sve mu je to možda prošlo po glavi. To samo on zna zašto i zbog čega je donio tu odluku.




Podsjetimo, Livaja se objavom na Instagramu oprostio od hrvatske nogometne reprezentacije, za koju je upisao 21 nastup i zabio četiri pogotka.