Petak, 3. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

"Bosna Rudar Open 2024"

TK Donat ponovno na tronu međunarodnog taekwondo natjecanja

Autor: Portal ZL

22.04.2024. 19:59
TK Donat ponovno na tronu međunarodnog taekwondo natjecanja

Foto: TKD Zadar



JU KSC “Mladost” je u nedjelju u gradu Visoko bio domaćin međunarodnog natjecanja “Bosna Rudar Open 2024”. Sudjelovalo je 695 natjecatelja iz 40 klubova, iz BiH, Hrvatske i Crne Gore. Ekipa Donat nastupila je s 12 natjecatelja u svim kategorijama. U ukupnom poretku zadarski TK Donat zasluženo je osvojio treće mjesto.


Zlatnu medalju i prvo mjesto u kategoriji kadeti osvojile su Roza Parać i Tamara Peša. Zlatnu medalju u kategoriji mlađi kadeti osvojila je Elena Zlački, dok u kategoriji vrtićanaca zlatnu medalju osvojili su Teo Grgić i Duje Peša. Srebrnu medalju i drugo mjesto u kategoriji mlađih kadeta osvojila je Elena Babin i vrtićanka Marlen Živković.


Brončanu medalju i treće osvojio je Gašpar Živković. U kategoriji kickovi zlatna medalja pripala je Korini Zlački, Franku Beniću, Teu Grgiću i Marleni Živković. Srebrna medalju osvojili su Elena Babin, Tamara Peša i Elena Zlački, dok su brončanu medalju osvojili Gašpar Živković, Antonija Vrbić, Roza Parać. Klub je u ukupnom poretku je osvojio 2.mjesto.