Nedjelja, 23. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

SP rukometašica

Ni sjajna vratarka nije pomogla rukometašicama: "Možemo samo reći oprosti Tea..."

Autor: Portal Novi list

06.12.2023. 07:03
Ni sjajna vratarka nije pomogla rukometašicama:

Foto: Ivica Obrvan/Foto PIXSELL

Obrana je za pohvaliti, Pijević posebno koja je radila fenomenalne stvari. Ali, nismo dovoljno zabijali… - rekao je ObrvanIzbornik hrvatskih rukometašica Ivica Obrvan ovako je prokomentirao poraz od Švedske u posljednjoj utakmici prve faze SP-a.


– Očekivali smo tešku utakmicu i prije turnira protiv dominantne Švedske u fazi obrane. Pribojavao sam se toga, nismo imali raspoloženu igračicu protiv njih. Obrana je za pohvaliti, Pijević posebno koja je radila fenomenalne stvari. Ali, nismo dovoljno zabijali… Bili smo nemoćni protiv njihove fizike. Uspjeli smo spriječiti da ne odu na veću razliku, a to se obično događa na takvim utakmicama – rekao je izbornik.


Kapetanica Katarina Ježić:
–  Zadovoljna sam načinom na koji smo igrale. Razliku je napravila polusnaga u našem napadu koja nije uspjela razbiti njihovu obranu. Švedsku svesti na ovako malo golova je super, ali po kontrama smo im bili blizu. Mislim da je još uvijek sve otvoreno i da trebamo skupiti što više bodova za bolji plasman na kraju.


Ćamila Mičijević:


– Osjećam odgovornost, nisam odradila što se od mene očekivalo, prva sam ja koja je podbacila. Ovakav dan golmanice ne iskoristiti, možemo samo reći oprosti Tea. Sad idemo dalje, ništa nije gotovo.