ponedjeljak, 6. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Taekwondo turnir u Visokom

Donat ekipno drugi i treći

Autor: Šime Ćurko

24.04.2024. 18:39
Donat ekipno drugi i treći

Foto: TAEKWONDO KLUB DONAT



Dvanaest članova Taekwondo kluba Donat nastupili su na međunarodnom natjecanju Bosna Rudar Open 2024., koje je održano u Visokom. Sudjelovalo je 695 natjecatelja iz 40 klubova, iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore. Zlatnu medalju u kategoriji kadetkinja osvojile su Roza Parać i Tamara Peša. U kategoriji mlađih kadetkinja najsjajnije odličje osvojila je Elena Zlački, dok su zlatni u kategoriji vrtićanaca bili Teo Grgić i Duje Peša. Srebro su zaslužile u kategoriji mlađih kadetkinja Elena Babin te vrtićanka Marlen Živković, dok je brončani bio Gašpar Živković. Svi ovi rezultati donijeli su Donatu treće mjesto u redoslijedu klubova.


Kad je riječ o kategoriji kickovi Donat je bio ukupno drugi. Zlato su osvojili Korina Zlački, Franko Benić, Teo Grgić i Marlen Živković, srebro Elena Babin, Tamara Peša, Elena Zlački, a broncu Gašpar Živković, Antonija Vrbić, Roza Parać.


– Čestitke našim natjecateljima, koji se spremaju za nadolazeća tri turnira do ljeta u Zagrebu, Fojnici i za kraj u Bratislavi 8. lipnja – kaže Đana Bajlo, trenerica Donata.