Nedjelja, 16. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

29 C°

UVJERLJIVA POBJEDA

Zajec dobio 88,9 posto glasova na izborima za skupštinu Dinama

Autor: Hina

02.03.2024. 22:00
Zajec dobio 88,9 posto glasova na izborima za skupštinu Dinama

Foto: Davor KovačevićLista “Dinamovo proljeće”, čiji je nositelj bivši kapetan Dinama Velimir Zajec, uvjerljivo je pobijedila na prvim izborima za skupštinu GNK Dinama, na kojoj je glasovalo 7111 od ukupno 13.025 članova.


“Dinamovo proljeće” osvojilo je 88.9 posto glasova, a lista “Dinamo iznad svih”, koju je predvodio Otto Barić, dobila je 11.1 posto glasova, objavljeno je na stranici Dinama. Objavljeno je i da je 381 glas bio nevažeći.


“Ovim putem čestitamo Velimiru Zajecu i listi “Dinamovo proljeće” na pobjedi u I. Izbornoj jedinici.Ujedno zahvaljujemo svim članovima GNK Dinamo koji su izašli na izbore i na taj način sudjelovali u demokratskom procesu velikog značaja za budućnost kluba”, stoji u priopćenju Dinama.
Ovi ishodom 25 članova sa pobjedničke liste će ući u skupštinu Dinama, a preostalih 35 članova skupštine odabrao je Izvršni odbor tajnim glasovanjem.


Kako se predviđa, Zajec će biti kandidat za predsjednika, te protukandidat sadašnjem čelniku Mirku Barišiću. O izboru predsjednika će javnim glasovanjem odlučiti novi saziv skupštine najkasnije do 11. ožujka.


“To će biti interesantna borba, nadam se da će biti gospodska kao i sve dosad. Izuzetno smo zadovoljni kako se sve dosad odvijalo, nadamo se da će se tako i nastaviti. Dinamo mora igrati kako je igrao dosad, to je zasluga svih ljudi u klubu, ali i nas navijača”, kazao je u prvom obraćanju Zajec.