Srijeda, 1. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Novo-staro lice

Rudeš vratio na klupi trenera koji ih je uveo u SuperSport HNL

Autor: Hina

06.12.2023. 15:45
Rudeš vratio na klupi trenera koji ih je uveo u SuperSport HNL

Foto: Davor Mladina/Foto PIXSELL

Mladina je već četvrti trener Rudeša u samo 17 kola nove sezone nakon Roberta Prosinečkog, Tonija Golema i Mijača



ZAGREB Davor Mladina (64) novi je trener zagrebačkoga Rudeša, koji je uvjerljivo na začelju HNL-a, a naslijedit će Ivana Mijača.


Mladina je uveo Rudeš u elitni rang, ali je ubrzo otišao, a donedavno je bio trener drugoligaša Dugopolja.


“Kriza rezultata u 17 kola u Hrvatskoj nogometnoj ligi bez pobjede, naveli su nas da u klub vratimo Davora Mladinu, trenera s kojim smo i ostvarili ulazak među nogometnu elitu. Ovim putem zahvaljujemo čelnicima Dugopolja koji su izašli ususret i treneru Mladini, ali i nama, da pokušamo spasiti klub u najvišem rangu hrvatskog nogometa”, stoji u priopćenju Rudeša.




Mladina je već četvrti trener Rudeša u samo 17 kola nove sezone nakon Roberta Prosinečkog, Tonija Golema i Mijača.


“Znam da je klub u teškoj situaciji. Oprostili smo se u sretnim okolnostima, odnosno ulaskom u SuperSport HNL. A sada su trenuci ipak nesretniji. No, uvjeren sam da je to privremeno i da ćemo vrlo brzo krenuti s pobjedama. Što se mog odlaska tiče u ljetnim mjesecima, istekao mi je ugovor, a klub je pokušao s nekom drugom vizijom.Naravno, drago mi je da se vraćam u klub s kojim sam već imao velikih uspjeha. I nadam se da ćemo u budućnosti izvući maksimum iz momčadi”, rekao je 64-godišnji Davor Mladina,koji je tijekom karijere vodio je još Imotski, Marsoniju, Cibaliju, Primorac, GOŠK, Široki Brijeg, Lučko, Goricu, Međimurje i mnoge druge klubove.


Mladina će prvu utakmicu na klupi imati već u subotu protiv Dinama.