Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Prijateljska utakmica

Harry Kane će se početkom kolovoza privremeno vratiti u sjeverni London

Autor: Hina

27.03.2024. 13:34
Harry Kane će se početkom kolovoza privremeno vratiti u sjeverni London

Foto: Harry Kane/Foto REUTERS

U ovoj prijateljskoj utakmici mogao bi zaigrati još jedan bovši igrač Tottenhama branič Eric Dier koji se u siječnju pridružio Bayernu



LONDON Najbolji strijelac Tottenhama Harry Kane vratit će se u sjeverni London kada njegova bivša momčad bude domaćin njegovoj novoj momčadi minhenskom Bayernu u predsezonskoj prijateljskoj utakmici 10. kolovoza, objavio je klub Premier lige u srijedu.


Kapetan engleske reprezentacije tridesetogodišnji Kane prešao je u Bayern za rekordan iznos za Bundesligu od oko 100 milijuna eura  prošle godine i od tada je za njemački klub zabio 37 golova u 35 nastupa.


U ovoj prijateljskoj utakmici mogao bi zaigrati još jedan bovši igrač Tottenhama branič Eric Dier koji se u siječnju pridružio Bayernu.




“Ovo će biti 12. susret s Bayernom u našoj povijesti i tek četvrti koji se odigrao na domaćem terenu”, stoji u priopćenju Spursa.


“Na nezaboravan smo način svladali njemačke divove na našem putu do uspjeha u Kupu UEFA prije 40 godina i zadnji put smo se sastali u UEFA Ligi prvaka tijekom sezone 2019-20”, dodaje londonski klub.