Nedjelja, 28. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Vulgaran trensparent

Na Dalićevoj kući osvanula zbilja uvredljiva poruka

Autor: Portal ZL

14.06.2023. 21:03
Na Dalićevoj kući osvanula zbilja uvredljiva poruka

Foto: Reuters



Odlazak Marka Livaje iz reprezentacije prošlog je tjedna punio sve naslovnice, a da temu još nisu preboljeli navijači svjedoči i uvredljiva poruka koja je osvanula na kući izbornika Zlatka Dalića u Novalji na otoku Pagu.


Napadač splitskog Hajduka Marko Livaja napustio je prošloga tjedna pripreme hrvatske reprezentacije te ne sudjeluje na završnom turniru Lige nacija. Napustio je reprezentaciju zbog incidenta koji se dogodio tijekom treninga u ponedjeljak u Rijeci kada ga je nekoliko pojedinaca na neprimjeren i vulgaran način vrijeđalo, a navijači su izgleda glavnog krivca pronašli u izborniku Daliću.


Na Dalićevoj kući u Novalji nepoznati su počinitelji, koji su se potpisali samo s “1950”, u noći s četvrtka na petak ostavili vulgarnu poruku:


“Daliću zašto šutiš, Savezu k**ac pušiš”.


Podsjetimo, Livaja je potvrdio kako je odluka o odlasku njegova te je naglasio kako ‘kockasti’ dres ne planira zauvijek otpisati, već odlazi kako bi reprezentaciji ‘omogućio mir kakav zaslužuje’.- Zahvaljujem izborniku na razumijevanju, predsjedniku Kustiću i ekipi iz Saveza na podršci te se nadam da će navijači reprezentacije razumjeti ovakav rasplet. Reprezentacija mi uistinu puno znači i nadam se da ću u budućnosti i dalje biti njen član,  kazao je Livaja u službenom priopćenju dan nakon incidenta.