Srijeda, 8. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Zimska liga 2012. godišta

Mlađim pionirima Abecede ZDC prvo mjesto, uz gol razliku 20:0

Autor: Šime Ćurko

25.02.2024. 09:50
Mlađim pionirima Abecede ZDC prvo mjesto, uz gol razliku 20:0

Foto: NK Abeceda ZDC



Na malonogometnim terenima ŠC Višnjik završena je Zimska nogometna liga za dječake 2012. godišta (mlađi pioniri). Prvo mjesto osvojila je momčad Abecede ZDC, koja je u finalu s 3:0 svladala Zadar i stigla do titule bez primljenog pogotka u šest utakmica i s 20 postignutih golova.


Dječaci trenera Alena Juričića bili su smješteni u skupinu B, s Novom zorom (3:0 b. b.), Sabunjarom (4:0) i Pagom (4:0), te su došli do tri uvjerljive pobjede i nastavak natjecanja izborili s prvog mjesta. U četvrtfinalu su s 4:0 svladali Zrmanju, a u polufinalu s 3:0 Arbanase. Iz redova Abecede stigli su i najbolji vratar, te Lovre Kokić najbolji igrač, Anton Škara. U organizaciji Nogometnog saveza Zadarske županije bilo je to treće izdanje ovog natjecanja, koje je prošle godine osvojio Zadar, a 2022. je najbolja bila Abeceda ZDC.


Foto: NK Abeceda ZDC


– Sjajan uspjeh naših dječaka, kojima sve čestitke za ono što su pokazali na ovom natjecanju – rekao je trener Juričić.




Za Abecedu ZDC nastupili su: Lovre Kokić, Marko Zalović, Kristijan Garma, Nikola Stegić, Andrija Vukosav, Mijat Brčić, Jakov Jurjević, Lovre Ninčević, Roko Odžaković, Anton Škara, Frane Surjan, Franko Pavičić i Niko Čakarun. Trener: Alen Juričić.