Nedjelja, 28. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Hrvatski nogometni savez

Marijan Kustić u Pagu otvorio novi teren s umjetnom travom

Autor: Portal ZL

10.11.2023. 14:46
Marijan Kustić u Pagu otvorio novi teren s umjetnom travom

Foto: Drago Sopta/HNS



Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić otvorio je u Pagu novi teren s umjetnom travom Nogometnog kluba Pag.


Svečanoj primopredaji svjedočila je i voditeljica infrastrukture HNS-a, Andrea Dokuš, odnosno gradonačelnik Paga Ante Fabijanić, predstavnik Gradskog vijeća Branimir Paro Vidolin. predsjednik Nogometnog saveza zadarske županije Darko Banić te predstavnici Nogometnog kluba Pag, predsjednik Naum Batkoski, dopredsjednik Antonio Paro, tajnik Marin Fabijanić i član Uprave Ivan Magaš. 


– Izuzetno mi je zadovoljstvo da smo u Pagu otvorili još jedan u nizu terena s umjetnom travom kao kontinuitet ulaganja u infrastrukturu. Zahvaljuje. gradonačelniku Paga, Anti Fabijaniću, što je prepoznao važnost ovog projekta koji će biti od vitalne važnosti kad je u pitanju razvoj nogometa u Pagu. Sentimentalno sam vezan uz moj kraj i drago mi je da Nogometni klub Pag okuplja velik broj djece, vjerujem da će ovaj teren doprinijeti da njihov broj rasti i u budućnosti. Naš je cilj ulaganje i poticanje čelnika lokalnih samouprava da također ulažu u infrastrukturu, a ovo je pravi primjer kvalitetne suradnje, rekao je prvi čovjek hrvatskog nogometa, Marijan Kustić.




 



Foto: Drago Sopta/HNS

– Ovaj projekt je ulaganje u našu djecu i velika stvar za južni dio otoka Paga. Zahvalni smo Hrvatskom nogometnom savezu na čelu s predsjednikom Marijanom Kustićem, što nam je pružio priliku realizirati izgradnju terena s umjetnom travom Nogometnog kluba Pag. Djeca i roditelji su presretni, drago mi je da će uživati u svojim svakodnevnim aktivnostima i napredovati iz dana u dan, poručio je gradonačelnik Paga Ante Fabijanić.


– Svakodnevno pokušavamo poboljšati uvjete za trening pa nam je realizacija ovog projekta veliki vjetar u leđa. Naša djeca su oduševljena, radosna dolaze na treninge. Kao klub iz godine u godinu napredujemo, raste nam broj polaznika škole nogometa, u posljednje tri godine za sto posto. Vjerujem da će teren s umjetnom podlogom i fantastični uvjeti za trening privući još djece, rekao je predsjednik Nogometnog kluba Pag, Naum Batkoski.