Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Ključni igrač

Manchester United objavio koliko će biti bez Eriksena: "Ozljeda je šok i za trenera i za navijače"

Autor: Hina

31.01.2023. 15:50
Manchester United objavio koliko će biti bez Eriksena:

Foto: Foto REUTERS

Ozlijedio ga je napadač Andy Carroll te će se njegovo neigranje sigurno osjetiti u Manchester Unitedu koji je u naletu



MANCHESTER Manchester United je službeno tijekom utorka objavio kako će njihov igrač, danski nogometaš Christian Eriksen, zbog ozljede gležnja pauzirati do kraja travnja ili početka svibnja.


Iskusni 30-godišnji Eriksen ozlijedio se tijekom vikenda u utakmici četvrtog kola FA kupa protiv drugoligaša Readinga. Ozlijedio ga je napadač Andy Carroll te će se njegovo neigranje sigurno osjetiti u Manchester Unitedu koji je u naletu.


„Ozljeda Eriksena je sigurno veliki šok kako za trenera Ten Haga, tako i za naše navijače“, službeno je objavio Manchester United koji se trenutačno nalazi na četvrtom mjestu premierligaške ljestvice.




Uz to, Manchester United je na sigurnom putu da igra finale Liga kupa, budući je u prvom polufinalnom susretu pobijedio Nottingham Forest 3-0 te je izborio nastup u osmini finala FA kupa gdje će igrati, na domaćem terenu, protiv West Hama.


Eriksen je ove sezone odigrao 18 od 19 prvenstvenih utakmica, pet od šest u Europskoj ligi te četiri utakmice u Liga kupu i dvije u FA kupu.