Utorak, 21. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Nogomet

Otpao Vlašić, a Juranović bi mogao zaigrati tek protiv Armenije

Autor: Portal Novilist.hr

15.11.2023. 12:33
Otpao Vlašić, a Juranović bi mogao zaigrati tek protiv Armenije

Foto: Nikola Vlašić/Foto REUTERS

Izbornik Zlatko Dalić je tek prije tri dana aktivirao pretpoziv Vlašiću, ali veznjak Torina ipak neće moći nastupiti...



RIJEKA Hrvatski nogometni savez objavio je nove loše vijesti vezane uz Vatrene. Nikola Vlašić je otpao za utakmice s Latvijom i Armenijom, dok će Josip Juranović sigurno propustiti Latviju, a tek će se vidjeti hoće li biti spreman za Armeniju na Maksimiru 21. studenoga.


Izbornik Zlatko Dalić je tek prije tri dana aktivirao pretpoziv Vlašiću, ali veznjak Torina ipak neće moći nastupiti. Juranovićev nastup je i ranije bio upitan.


“Vlašić je na okupljanje reprezentacije stigao sa zdravstvenim problemom, a nakon treninga u utorak navečer postalo je jasno da zbog bolne pubične kosti neće moći konkurirati za predstojeće utakmice hrvatske reprezentacije te je pušten u klub na daljnju terapiju.




Josip Juranović propustio je prva dva treninga zbog problema s mišićem, a detaljna dijagnoza pokazala je da se desni bek hrvatske reprezentacije neće moći oporaviti na vrijeme da bi konkurirao za utakmicu u Rigi 18. studenoga.


Juranović će nastaviti s terapijama te će, ovisno o brzini oporavka, biti donesena odluka o tomu može li konkurirati za ogled s Armenijom koji je na rasporedu u utorak 21. studenoga u Zagrebu“, stoji na stranici HNS-a.