Nedjelja, 5. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

ZAHVALA

KK Zadar zahvalio navijačima na veličanstvenoj podršci: 'Osvjetlali su obraz kluba i grada'

Autor: R.H.

13.11.2023. 15:57
KK Zadar zahvalio navijačima na veličanstvenoj podršci: 'Osvjetlali su obraz kluba i grada'

Foto: Luka Jeličić



Košarkaški klub Zadar je u priopćenju koje prenosimo u cijelosti zahvalio navijačima na veličanstvenoj atmosferi tijekom utakmice s Crvenom zvezdom.


– Košarkaški klub Zadar jučer je bio domaćin utakmice 7. kola AdmiralBet ABA lige s Crvenom zvezdom Meridianbet. Utakmici su prethodila dva incidenta zbog kojih je KK Zadar izrazio žaljenje i uputio javnu ispriku redakciji Mozzart Sporta i gostujućem klubu. Atmosfera na samoj utakmici koja se odigrala pokazala je da je odluka ABA lige j.t.d. o njezinom odigravanju bila potpuno opravdana te da je napad na goste bio izdvojeni incident na koji klub nije mogao utjecati.


Od početka do kraja publika je bodrila svoju momčad, uz eventualne manje provokacije koje su nažalost uobičajene na sportskim borilištima, ali bez ijednog izgreda prije, tijekom i nakon utakmice. Zahvaljujemo navijačima koji su se odazvali na naš apel i osvjetlali obraz kluba i grada. Pokazali su da mogu biti velika podrška momčadi tijekom utakmice, zbog čega su košarkaši davali svoj maksimum do samog kraja. Zahvaljujemo također djelatnicima PU zadarske, zaštitarima i pratećem osoblju koje je omogućilo da se cijeli događaj održi na najvišoj razini. Ovakav razvoj događaja veliki je vjetar u leđa klubu u njegovom daljnjem sportskom i svekolikom razvoju, stoji u priopćenju.