Nedjelja, 5. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

Završen Memorijalni turnir

Juniorima Hajduka prvi trofej Hrvoja Ćustića

Autor: A.P.

16.04.2023. 18:17
Juniorima Hajduka prvi trofej Hrvoja Ćustića

Foto: Luka Jeličić



Nakon šest dana nogometnih uzbuđenja danas je na Stanovima završen prvi Memorijalni turnir Hrvoje Ćustić. Sve je počelo u utorak utakmicom juniora Zadra i Hajduka, a završilo se finalnim obračunom juniora Osijeka i Hajduka. Nakon što je 12 momčadi krenulo u turnir i ukupno su odigrane 22 utakmice, prvaci su postali juniori Hajduka koji su dvama golovima Karla Antunovića, jednog od lidera mladih Splićana, svladali Osječane. Sa svoja dva gola, prvim u 46. minuti i drugim u 65. donio je prvi, povijesni naslov ovog Memorijalnog turnira.


Simbolično je to finale bilo za dvojicu trenera mladih momčadi. Hajdukov trener, Luka Vučko, dijelio je svlačionicu s Hrvojem kada su bili kadeti splitskog kluba te u mladoj hrvatskoj reprezentaciji, dok je strateg mladih Osječana, Ivan Lajtman, dijelio svlačionicu s Hrvojem tijekom igranja u Zagrebu.


U utakmici za treće mjesto koja se danas igrala u Polači, juniori Lokomotive nadigrali su juniore mađarskog Gyora s 2:1. Igrači Nikice Jelavića do 70. minute gubili su 1:0, no potom golovima Selvedina Ramića i Ivana Canjuge u samo dvije minute preokreću rezultat i dolaze do pobjede.