Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Korona ludilo

Joe Biden po svemu sudeći neće otvoriti granice za "necijepljene" i dozvoliti Novaku Dokoviću da zaigra na US Openu

Autor: Portal Novi list

30.04.2023. 09:09
Joe Biden po svemu sudeći neće otvoriti granice za

Foto: Novak Đoković/Foto REUTERS

U medijima se baratalo podatkom da će početkom svibnja biti ukinute sve zabrane u SAD, no čini se da do toga neće doći



RIJEKA Novak Đoković možda ipak neće zaigrati na US Openu i Mastersu Cinccinatiju! Naime, kako prenose neki mediji američki predsjednik Joe Biden neće donijeti najavljivanu odluku i dozvoliti ulazak u zemlju necijepljenima već će se povinovati važećim preporukama Centra za zarazne bolesti, koji i dalje preporuča da se zabrani ulazak u SAD svima onima koji nisu primili cjepivo protiv Covida.


U medijima se baratalo podatkom da će početkom svibnja biti ukinute sve zabrane, no čini se da do toga neće doći. Senator Rick Scott bio je jedan od potpisnika pisma Bidenu u kojem se tražilo ukidanje svih mjera.


– Zamislite koliko je to blesavo. Krajem prošle godine Biden je rekao kako je Covid era završila, a sada kada da ne želi da to završi. U slučaju Novaka imamo jednog od najzdravijih ljudi na svijetu. Budući da je Covid završio niti se on može razboliti niti bi se zbog njega netko mogao razboliti, ali on ne može ući u zemlju da bi igrao tenis zbog ludog ponašanja Bidenove administracije – rekao je ovaj američki senator.