Subota, 4. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

VESLANJE

Jadranu četiri prva, te jedno drugo i treće mjesto

Autor: Šime Ćurko

20.09.2023. 18:02
Jadranu četiri prva, te jedno drugo i treće mjesto

Foto: VK JADRAN



Kadeti Veslačkog kluba Jadrana nastupili su u Metkoviću na tradicionalnoj 24. Neretvanskoj regati, u sklopu Mini kupa Veslačkog saveza Dalmacije. Od šest osvojenih medalja, četiri su bila prva mjesta, te po jedno drugo i treće mjesto. U ukupnom redoslijedu starijih kadeta Zadrani su bili prvi sa 60 bodova.


Veslače je poslužilo vrlo lijepo vrijeme na Neretvi u Metkoviću tako da su sve utrke održane po gotovo idealnim uvjetima. Prva mjesta osvajali su Rahela Marcelić u samcu kadetkinja, Davor Božajić i Filip Matešić u dvojcu na pariće kadeta, Filip Matešić u samcu kadeta te Matija Vujević u samcu mlađih kadeta. Drugi je bio Davor Božajić u samcu kadeta, a Marko Borić i Teo Valjin treći u dvojcu na pariće. Marko Mišulić i Teo Škarpona bili su četvrti kao i Jan Pavičić i Frane Medić u dvojcu na pariće kadeta, dok su Mikula Bobić i Marko Dinarina bili peti u samcima kadeta.


Šimun Ricov i Luka Čoban nastupili su u dvojcu na pariće mlađih juniora i bili treći. S veslačima su bili trener Petar Milin i u pratnji Slobodan Bobić.