Petak, 17. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Transfer

Hajduk u svoje redove doveo reprezentativca Sjeverne Makedonije

Autor: Portal Novilist.hr

15.09.2023. 19:48
Hajduk u svoje redove doveo reprezentativca Sjeverne Makedonije

Foto: HNK Hajduk



Hajduk je službeno obznanio kako je novi igrač splitske momčadi 31-godišnji Aleksandar Trajkovski, koji na Poljud dolazi kao slobodan igrač. U momčad HNL-a makedonski napadač Trajkovski je došao iz Al Fayha, kluba iz Saudijske Arabije, a ovo će mu biti povratak u hrvatsku ligu nakon što je tijekom 2010. i 2011. godine igrao za zaprešićki Inter.


Potom je nastupao za belgijske klubove Zulte Waregem i Mechelen te talijanski Palermo, španjolsku Mallorcu i danski Aalborg.


Skupio je 79 službenih nastupa za reprezentaciju Sjeverne Makedonije te je postigao 20 pogodaka. Uvjerljivo najvažniji i najpoznatiji ostaje onaj kojim je onemogućio odlazak Italije na Svjetsko prvenstvo kojem je prošle godine domaćin bio Katar.




„Prelijep je osjećaj doći u Hajduk, sve je dobro prošlo i jedva čekam priključiti se momčadi i početi trenirati. Poznajem HNL, igrao sam ovdje prije 13 godina, sad sam se vratio i sretan sam što ću igrati u velikom klubu. Imam dosta iskustva, prošao sam nekoliko jakih liga, puno nastupa za reprezentaciju te se nadam da ću pridonijeti Hajduku i ciljevima koje je klub zacrtao“, rekao je Trajkovski povodom dolaska na Poljud.