Petak, 3. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

GEM SET HRVATSKA

[FOTO] Marin Čilić, Valent Sinković i Eduardo da Silva stigli na Kids day

Autor: Alen Plahinek

16.07.2023. 20:45
[FOTO] Marin Čilić, Valent Sinković i Eduardo da Silva stigli na Kids day

Foto: Mate Komina



Humanitarni teniski spektakl stigao je u Zadar. Danas je na “Kids day-u” velik broj mališana pokazao svoje teniske vještine te barem nakratko “okusio” teren protiv Marina Čilića, Valenta Sinkovića i Eduarda da Silve. Ogroman broj ljudi sjatio se u ovo predvečerje kod sv. Donata kako bi vidio na djelu Marina, Valenta i Eduarda. U ime organizacije i svoje Zaklade, Čilić se zahvalio svima na dolasku te najavio glavni turnir.


– Skupljamo sredstva za izgradnju multifunkcionalnog sportskog igrališta za djecu u OŠ Petar Zoranić u Stankovcima. Želimo pomoći djeci da se što više rekreiraju jer svi znamo, pogotovo mi sportaši, da je tjelovježba najvažnija za zdravlje svake osobe, a s time treba početi od malih nogu, kazao je Čilić.


Foto


Gem Set Hrvatska


avatar

Snimio: Mate Komina


16.07.2023. 20:42









































Galerija

Foto: Mate Komina




Valent Sinković, iako nije teniski profesionalac, pokazao je da vrlo vješto barata reketom te najavio borbu za titulu.


– Moram priznati da volim tenis i gledati i igrati, ali ne stignem koliko bih želio zbog obveza u svojem sportu, ali i dvoje male djece. Spreman sam “obračunati” se s ostalima. Marin i ja smo bili na jednoj probi, recimo to tako, dao mi je mnogo savjeta i probat ću to sve izvesti. Konkurencija je ozbiljna, ali sigurno neću doći tamo opušteno, nego idem probati pobijediti, rekao je Sinković.


Program se danas seli u ŠC Višnjik. Od 14 sati održavaju se radionice za najmlađe, kao i brojne promotivne aktivnosti. Humanitarni turnir počinje od 16 sati, a kulminacija će biti od 19 sati kada počinju polufinalni susreti.