Četvrtak, 2. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

DRUGA PRIPREMNA UTAKMICA

Donat upisao Poraz unatoč dobroj igri

Autor: Alen Plahinek

22.08.2023. 17:05
Donat upisao Poraz unatoč dobroj igri

Foto: ŽNK DONAT



Nogometašice Donata upisale su poraz u drugoj pripremnoj utakmici za novu sezonu najelitnijeg domaćeg natjecanja. Bolje od njih bile su nogometašice Agrama s 3:0. Agramke su ujedno i izravne suparnice Donaticama u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi za žene. Nakon prvih 45 minuta mreže su mirovale, međutim u drugom dijelu domaće nogometašice bile su smirenije i koncentriranije te zabile tri pogotka. Unatoč porazu, Zadranke su u Zagrebu pokazale dobru igru, što nam je potvrdio i njihov trener Jure Vuleta.


– Zadovoljan sam predstavom svojih cura. Bila je to borbena, dobra utakmica, a igrali smo protiv kvalitetnog suparnika. Iako smo izgubili, u ovim pripremnim utakmicama rezultat nam nije u prvom planu. Cure su odigrali jako dobrih 60 minuta, ali tada smo primili gol. Još dva dobili smo u samom finišu utakmice, no, ponavljam, rezultat nam stvarno nije prioritet. Izvukli smo dobre i loše stvari iz utakmice i nastojat ćemo popraviti sve do početka sezone te posložiti igru – kazao je Vuleta dodajući kako pripreme manje više idu po planu.


– Treniramo dobro, treniramo jako. U Zagrebu su nam noge bile malo teške, što se vidjelo u drugom poluvremenu. Imamo nekoliko manjih ozljeda, ali ništa zabrinjavajuće. Do početka nove sezone sve bi trebalo biti kako treba. Sezonu otvaramo 3. rujna u Osijeku – zaključio je Vuleta.