Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Vratar Španjolaca

Da nije bilo Courtoisa poraz bi bio još teži: 'Ovo boli'

Autor: Hina

18.05.2023. 07:54
Da nije bilo Courtoisa poraz bi bio još teži: 'Ovo boli'

Foto: Reuters

Najbolji igrač u redovima španjolskog velikana bio je vratar Thibaut Courtois



Realov strateg Carlo Ancelotti čestitao je suparniku na zasluženom slavlju.


“City je igrao bolje i zaslužio je prolaz. Stvarno su nas pritisnuli na početku utakmice, a to je stvarno otežalo izgradnju igre kakvu smo željeli. Ući u duboku analizu danas nije razumno. Ovo je vrlo bolan poraz, ali događa se u nogometu. Dođete do polufinala Lige prvaka i ako ovako jak suparnik igra bolje od vas, onda ostaješ bez plasmana u finale,” kazao je Ancelotti.


“Vrijeme je da naučimo iz ovoga, da razmišljamo o sljedećoj sezoni i da se poboljšamo. Prošle sezone bili smo sposobni pobijediti ih i doći do finala. Ovaj put je na redu bio City,” dodao je talijanski stručnjak.




Najbolji igrač u redovima španjolskog velikana bio je vratar Thibaut Courtois.


“Veliki problem je bio što nismo uspjeli stvoriti vlastitu napadačku igru, a kada nismo stvarali prilike, City se osjećao sve ugodnije,” kazao je Belgijanac.


“Ne mislim da je način na koji je City krenuo bio iznenađenje za nas, očekivali smo pritisak i da nam neće dopustiti da lako igramo s loptom.


Na poluvremenu smo bili uvjereni da možemo preokrenuti utakmicu, ali nismo bili svježi i precizni u dodavanjima. Ovakav poraz boli,” dodao je.