Subota, 4. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Loše vijesti

Carlo Ancelotti potvrdio da se Luka Modrić ozljedio, neće igrati protiv Almerije i Sociedada

Autor: Hina

28.04.2023. 15:00
Carlo Ancelotti potvrdio da se Luka Modrić ozljedio, neće igrati protiv Almerije i Sociedada

Foto: Luka Modrić/Foto REUTERS

Ispred nas su važne utakmice i bilo bi poželjno da Modrića imamo u sastavu - izjavio je talijanski stručnjak



MADRID Carlo Ancelotti, trener nogometaša madridskog Reala, izjavio je na konferenciji za novinare kako probleme s ozljedom ima Luka Modrić koji će izbivati s travnjaka određeno vrijeme.


Na posljednjem susretu, prvenstvenom 2-4 porazu kod Girone, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije je doživio ozljedu bedrenog mišića.


„Ozlijedio se Modrić na tom susretu i trenutačno je izvan stroja. Čekamo razvoj situacije i nadamo se kako će opet biti s nama što prije. Ispred nas su važne utakmice i bilo bi poželjno da Modrića imamo u sastavu“, izjavio je talijansko strateg.




Ozljeda je dovoljno teška da Modrić sigurno neće igrati iduće dvije prvenstvene utakmice, a to je domaći ogled protiv Almerije i potom gostovanje kod Real Sociedada.


Trenutačno je upitan njegov nastup u finalu Kupa kralja protiv Osasune. Ta se utakmica igra 6. svibnja u Sevilli, a Real će loviti jubilarni dvadeseti naslov u tom natjecanju. No, još je važnije da je Modrić trenutačno upitan i za susret 9. svibnja, prvu polufinalnu utakmicu Lige prvaka protiv Manchester Cityja na Santiago Bernabeuu.