Nedjelja, 28. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

NAVIJAČI

Armada odlazi na Kantridu podržati Bad Blue Boyse? “Proživljavaju neviđen teror”

Autor: Portal NL

10.08.2023. 18:35
Armada odlazi na Kantridu podržati Bad Blue Boyse? “Proživljavaju neviđen teror”

Foto: Mateo Levak/NL



Nogometaši Rijeke danas od 20 sati igraju kod Torshavna na Farskim Otocima, a navodno bi se sat vremena ranije na Kantridi trebali okupiti članovi Armade kako bi podržali pritvorene Bad Blue Boyse. Podsjetimo, gotovo stotinu navijača Dinama nalazi se u pritvoru u Ateni nakon što su u ponedjeljak navečer sudjelovali u neredima uoči odgođene utakmice Dinama i AEK-a u trećem pretkolu Lige prvaka. U neredima je ubijen navijač AEK-a Michalis Katsouris (29).


Društvenim mrežama kruži poruka kojom se pripadnike Armade poziva da u 19 sati na zapadnoj tribini Kantride izraze podršku Boysima. U poruci stoji da se BBB-ima u Ateni ne pruža liječnička pomoć iako imaju ubodne rane, dok “hrvatski konzulat poklapa slušalicu na upit za bilo kakvu pomoć”.





– U 19 sati večeras na zapadu (Kantride, op.a.) okupljanje s porukama podrške skupini čiji ljudi proživljavaju trenutno dosad ne viđen teror.


Ne pruža im se liječnička pomoć, a imaju ubodne rane, konzulat hrvatski poklapa slušalicu na upit za bilo kakvu pomoć, ubojica se ne može pronaći pa se traži bilo koji način da se grčki sustav opere i okrivi nekoga od Hrvata iako svi znaju da nemaju veze s time. Šalju im se odvjetnici koji ih izdaju, prijete im ozbiljne zatvorske kazne.


Koliko god nekima to teško bilo, i nisu huligani i ne slažu se s time, to je dio naše priče i njima je potrebna pomoć. Svaka pomoć im je dobrodošla, a pogotovo trenutno jedina koju možemo pružiti – medijska podrška! Danas su to oni, sutra možemo biti mi, stoji u poruci Armade.