Nedjelja, 5. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

Tenis

Alcaraz se oporavlja od ozljede, najavio je nastup u Parizu i Torinu

Autor: Hina

26.10.2023. 12:07
Alcaraz se oporavlja od ozljede, najavio je nastup u Parizu i Torinu

Foto: Carlos Alcaraz/Foto REUTERS

Osvajač dva Grand Slam turnira (US Open 2022. i Wimbledon ovo ljeto) nastupit će i na završnom Mastersu na kojem će se okupiti osam najboljih tenisača svijeta u Torinu od 12. do 19. studenog



PARIZ Drugi tenisač svijeta Španjolac Carlos Alcaraz najavio je svoje sudjelovanje na turniru Masters 1000 serije u Parizu koji se održava od 30. listopada do 5. studenog.


Osvajač dva Grand Slam turnira (US Open 2022. i Wimbledon ovo ljeto) nastupit će i na završnom Mastersu na kojem će se okupiti osam najboljih tenisača svijeta u Torinu od 12. do 19. studenog.


“Imam dobre vijesti, osjećam se bolje svakim danom, igrat ću u Parizu i bit ću u Torinu na ATP završnici”, napisao je Alcaraz na X-u.




Zbog bolova u leđima i stopalu 20-godišnji Španjolac je otkazao nastup na turniru u Baselu ovaj tjedan. Nije igrao od 11. listopada kada ga je u polufinalu Masters 1000 turnira u Šangaju 11. listopada porazio bugarski tenisač Grigor Dimitrov.


Prošle godine je Alcaraz, zbog puknuća mišića, u Parizu predao meč četvrtfinala Dancu Holgeru Runeu koji je naposljetku i osvojio turnir.