Subota, 22. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

30 C°

»Meni treba tako malo«

Vatra novim videospotom najavljuje rođendanski koncert na Šalati

Autor: Ivana Kocijan

19.09.2023. 11:24
Vatra novim videospotom najavljuje rođendanski koncert na Šalati

Foto: MARE MILIN

Popularni bend 25. svibnja sljedeće godine u Zagrebu će proslaviti 25 godina karijereNa otvorenom prostoru zagrebačke Šalate, lokaciji na kojoj su održani brojni legendarni koncerti, naša će popularna grupa Vatra 25. svibnja sljedeće godine proslaviti veliki jubilej – dvadest i pet godina profesionalne karijere.


Slavljenički koncert jučer su prigodno najavili novom pjesmom pod nazivom »Meni treba tako malo«. Kako kažu, »Meni treba tako malo« energetska je bomba koja kao da poziva na lošu čagu u dobrom društvu.


– Ako se prepoznajete u gore navedenom i pritom želite ostati vječno mladi, pridružite nam se 25. svibnja 2024. godine na Šalati jer poziv na rođendan se ne odbija, izjavio je autor pjesama i frontmen grupe Ivan Dečak povodom objave singla i najave najvećeg samostalnog koncerta.
Za sjajan videospot koji prati novu pjesmu grupe Vatra pobrinula se splitska umjetnica i iskusna redateljica Marcella Zanki. Spot je filmskom kamerom sniman u kući Winkler, nepokretnom kulturnom dobru Grada Zagreba, a nositelji priče su plesači Rebecca Krajnović i Mario Vrbanec.


– Pjesma me odmah »kupila«. Mislim da će biti veliki hit, a samu inspiraciju našla sam u tekstu pjesme. Zamislila sam par koji je odavno prekinuo, ali su se nakon dugo vremena sreli na kućnoj zabavi i strast se jednostavno ponovo rasplamsala. Dečak je tu kao narator njihove priče.


Ne znam koliko se to kuži na kraju, ali to nam je bila neka vodilja na setu. Spojili smo se s Rebeccom i Marijom koji su nevjerojatni plesači i megaopušteni akteri ispred kamere, veliki profesionalci koji su također dodali svoje ideje na moju priču ili su se momentalno, u trenutku, snalazili. I kada se tako okupi savršen tim ljudi koji se kreativno nadopunjuje – to je poanta cijelog ovog posla!, rekla je Marcela.


Koncertom na Šalati – 25. svibnja 2024. Vatra obilježava četvrt stoljeća od objave svog prvog studijskog albuma »Između nas«. Nosač zvuka iz 1999. godine donio je mnoge pjesme koje se i danas izvode na koncertima kao što su »Bilo je dobro dok je trajalo« i »Vrati se«.


Ulaznice su već u prodaji u sustavu Eventim.