Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

VEČERA ZA 5

Rođena Bibinjka Mirjana kuha u 'Večeri za 5': 'Ispunjena sam radošću, radim u restoranu...'

Autor: Portal ZL

20.02.2024. 16:58
Rođena Bibinjka Mirjana kuha u 'Večeri za 5': 'Ispunjena sam radošću, radim u restoranu...'

Foto: RTLPomoćna kuharica Mirjana Marušić ugostit će protukandidate drugog dana ‘Večere za 5’. U kulinarski show prijavila se jer voli druženje i kuhanje te joj je ‘Večera za 5’ omiljena emisija. U slobodno vrijeme gleda serije i odmara, a kada se uhvati kuhače – najčešće sprema mediteransku hranu. Njezin sin Marino sudjelovao je u showu ‘Život na vagi’ pa Mirjani bivanje pred kamerama nije novo!


Nakon što je Daniel odlično probio led s osvojenih 38 bodova, ostalo je malo prostora za ostale kandidate, no možda već Mirjana uspije iskoristiti malu bodovnu prednost! Do više bodova pokušat će doći “Ja sam rođena Bibinjka, jako lijepo i malo mjesto, ali rano sam se udala i otišla iz Bibinja. U Zadru živim i imam obitelj, dva sina i kći te troje unučadi, Ispunjena sam radošću. Radim u restoranu kao pomoćna kuharica. Taj posao nije lak, no meni nije ni težak jer je odlično društvo i svi šefovi su dobri. Jedan od hobija mi je i cvijeće”, ispričala je o sebi Mirjana.


Predstavit će se jelima koja podsjećaju na njezinu majku, a radit će ih od piletine, zelene salate, lungića, krumpira, crnog vina, oraha i pudinga od čokolade. “Piletinu ne volim, prije dvije godine sam se otrovala od nje”, otkrila je Irena. “Orasi – dobro ako će biti u tragovima. Crno vino – napokon”, složili su se Tina i Nikola. “Puding od čokolade me ne privlači, ali sigurno ću probati i bit će dobro”, zaključio je komentiranje sastojaka Daniel.


Foto: RTL