Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

LEGENDARNI ROKER

Obožavatelji i prijatelji čestitaju 80. rođendan Micku Jaggeru

Autor: Hina

26.07.2023. 17:46
Obožavatelji i prijatelji čestitaju 80. rođendan Micku Jaggeru

Foto: ReutersNekoliko članova Rolling Stonesa na društvenim je mrežama čestitalo u srijedu rođendan svome frontmanu Micku Jaggeru, koji je danas napunio 80 godina, a i dalje je, čini se, u odličnoj formi. Keith Richards, slavni gitarist Rolling Stonesa na društvenim je mrežama objavio video na kojemu pet mjeseci starijem prijatelju iz djetinjstva uz klavirsku svirku čestita rođendan. “U nadi da ćemo i dalje jedan drugome nastaviti čestitati: Sretan rođendan Mick. Nazovi me i reci mi kakav je osjećaj”, kaže uz osmijeh Richards.


“Sretan 80. rođendan Mick Jagger”, napisao je njegov kolega gitarist Ronnie Wood, podijelivši Mickove fotografije na Instagramu. “Sretan rođendan! I da mu život bude dug i sretan. Mick me naučio što znači pravi rock”, rekao je AFP-u Alfred Millington, 75-godišnji obožavatelj ispred Stonesove trgovine u središtu Londona. “Puno vam hvala na glazbi”, dodao je 19-godišnji obožavatelj Jack Green. “Obožavatelj sam od svoje jedanaeste. Moj je otac uvijek imao njihove albume u autu, tako sam ih zavolio.” Zločesti dečko, ultimativni seks simbol, rock zvijezda bez premca: Jagger već desetljećima puni naslovnice – provokacijama, ekscesima ili novim ženama.


A britanska rock zvijezda nastavlja oduševljavati publiku ponašanjem na pozornici i odnosom prema publici, što je dokazao i za vrijeme europske turneje koja je završila prošle godine.


Foto: Reuters