Nedjelja, 24. rujna 2023

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

»Božić nam stiže«

Nova božićna pjesma: Pjevaju Bernarda Brunović, Nina Kraljić, Roko Vušković i Igor Drvenkar

Autor: Ivana Kocijan

28.11.2022. 09:09
Nova božićna pjesma: Pjevaju Bernarda Brunović, Nina Kraljić, Roko Vušković i Igor Drvenkar

Foto: PR

Nova božićna pjesma autora Alena Orlića i Ivana Mikulića dobila je i videospotČetvero hrvatskih pjevača, Bernarda Brunović, Nina Kraljić, Roko Vušković i Igor Drvenkar, objavili su videospot za svoju zajedničku božićnu pjesmu »Božić nam stiže« autora Alena Orlića i Ivana Mikulića.


Pjesmu su otpjevali: Bernarda Brunović (slijepa pjevačica koja je zadnjih nekoliko godina imala vrlo zapažene nastupe na Dori, a na Eurosongu se već predstavila i kao autorica kada je njezina pjesma 2020. predstavljala Maltu, a samo je malo nedostajalo da i sama ne zapjeva na Eurosongu jer je bila druga na švicarskom natjecanju za njihovu pjesmu za Eurosong), Nina Kraljić (pobjednica 1. sezone showa The Voicea u Hrvatskoj te hrvatska predstavnica na Eurosongu 2016. na kojem je Hrvatska zahvaljujući Nini nastupila u finalu prvi put nakon sedam godina), Roko Vušković (jedan od trenutačno najizvođenijih mlađih hrvatskih pjevača, diplomirani profesor glazbe, multiinstrumentalist i kantautor) i Igor Drvenkar (jedan od pjevača popularne HRT-ove emisije »A strana«, trenutačno igra glavnu ulogu u mjuziklu »Ljepotica i zvijer« kazališta Komedija).


Redatelj spota je Max Hozić.
– Uvijek se u božićnim pjesmama spominje bijeli Božić, pa sam želio snimiti svijetli, bijeli spot, a to smo upravo dobili u studiju Fotosvijet u kojem se snimao spot. Oduševljen sam pozitivom i energijom dragih ljudi s kojima sam radio na ovom spotu, rekao je.