ponedjeljak, 2. listopada 2023

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Ups!

Blamaža Mariah Carey: Komični nastup u kojem samo otvara usta. I to neuspješno

Autor: S.M.

25.11.2022. 10:30
Blamaža Mariah Carey: Komični nastup u kojem samo otvara usta. I to neuspješno

Foto: Twitter Screenshot

"Čovjek bi pomislio da će usavršiti lip sync na ovu pjesmu nakon što je to napravila već tisuću puta", piše obožavateljMariah Carey postala je komični viralni hit na društvenim mrežama nakon što je odradila komičan i nastup tijekom parade povodom američkog Dana zahvalnosti.


Pjevačica je pošteno ismijana nakon što je izvela svoju prepoznatljivu numeru “All I Want For Christmas Is You” pa je situacija postala još smješnija jer je riječ o njezinom najvećem hitu.


Obožavatelji su pohrlili na društvene mreže pišući da je Carey pokazala groznu energiju jer je stajala “kao daska” tijekom nastupa. Zatim su je kritizirali zbog nesinkroniziranog otvaranja usta na playback.
“Čovjek bi pomislio da će usavršiti lip sync na ovu pjesmu nakon što je to napravila već tisuću puta. Ovo je grozno”, napisao je jedan obožavatelj.


“Prisiljeni smo slušati njezinu pjesmu tijekom blagdana. Zar smo zbilja morali vidjeti kako pjeva na playback i na paradi?”, “Mora da pokušavaju stvoriti viralni meme s obzirom na to koliko približavaju kameru njezinim usnama. Pjevanje je tako komično!” i “Obožavam njen manjak energije! Tako je curo, daj nam jedno veliko ništa!”, samo su neki od komentara koji su preplavili Twitter.


Inače, pjevačica svakog prosinca zaradi više od pola milijuna eura samo na osnovu svog božićnog hita, a Business Insider procjenjuje da je tijekom 24 godine koliko se pjesma pušta, zaradila 45 milijuna eura.