Subota, 13. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

novi imdiž

Nina Badrić otkrila razlog drastične promjene frizure

Autor: M. Č.

15.02.2024. 17:36
Nina Badrić otkrila razlog drastične promjene frizure

Foto: Instagram

Nedavno je pratitelje iznenadila velikom transformacijom, a sada je otkrila što se krilo iza te odlukeHrvatska glazbenica Nina Badrić nedavno je pratitelje iznenadila drastičnom transformacijom izgleda, a sada je otkrila što ju je potaklo da se na to odluči.


Naime, Nina je za IN Magazin podijelila razlog zbog kojeg se odlučila naglo ošišati na vrlo kratku dužinu.


Nakon što joj je voditelj pohvalio frizuru, te upitao što je kumovalo toj odluci, Nina je odgovorila: ,,Jako mi je bitno da si mi ovo sad rekao jer nije lako capnuti kosu skroz do kraja. Kumovao je novi album, kumovalo je to što su poskupjeli frizeri, tko će plaćati svaki dan feniranje, pranje i visjeti kod frizera. Znači, pola života visim kod frizera. Sad sam rekla, malo idemo s novim albumom, malo se vratiti back to the roots.
Priznala je i da se još uvijek nije u potpunosti naviknula na ovu promjenu imidža, te se još nalazi u procesu prilagodbe. ,,Traje prilagodba kod mene još uvijek, još ne znam što ću s njom do kraja. Cijeli je povod novi album koji se nakon 11, 12 godina gospođa udostojila snimiti“, našalila se Nina.


Što se tiče samog albuma, glazbenica je naglasila da će biti veliko iznenađenje za njene slušatelje. ,,Album će biti iznenađenje, bit će svega. Trebalo mi je osvježenje, meni samoj trebala je cijela ta nova energija koja se skupila oko albuma, jednostavno ni ti više ne možeš biti ona stara u nečemu novom, znači sve novo”, uzbuđeno je zaključila Nina.


Podsjetimo, Nina je prošlog tjedna pratitelje iznenadila glamuroznom modnom kombinacijom povodom dodjele nagrada Zlatni studio, a dojam je upotpunila novom frizurom za koju je dobila mnoštvo komplimenata. ,,Najljepša”, ,,Predivna”, ,,Božanstvena, zaljubila sam se”, ,,Bože, kako ti izgledaš. Prava diva s red carpeta“, ,,Wow, ženo, predivna si, zašto tek sad ova frizura?“, bili su samo neki od komentara.