Srijeda, 24. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

29 C°

grad ljubavi

Rihanna i A$AP Rocky Valentinovo proslavili na romantičnoj večeri u Parizu

Autor: M. Č.

15.02.2024. 16:41
Rihanna i A$AP Rocky Valentinovo proslavili na romantičnoj večeri u Parizu

Foto: Reuters

Oduševili su svojim modno usklađenim kombinacijama, a Rihanna je još jednom pokazala da je kraljica glamuraSvjetski poznata glazbenica Rihanna i njezin partner, reper A$AP Rocky, Valentinovo su proslavili romantičnom večerom u gradu ljubavi. Par nije skidao osmijeh s lica tijekom večere u restoranu César u Parizu, gdje su ih uhvatili paparazzi.


Rihanna se za ovu posebnu priliku obukla glamurozno, a nosila je svilenu suknju boje šampanjca koju je uparila s brončanom nijansom lažnog krzna na vrhu, a s resama niz sredinu. Dopunila je kombinaciju s krznenom torbom i sandalama na petu, također u boji šampanjca. U međuvremenu, njezin je partner izgledao dostojno njenog stila, u kombinaciji tamno smeđih hlača i odgovarajućeg sakoa.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli @robynsaucy


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli PhuckyoRihanna ⚡️🖤 (@phuckyorihanna_)


Večera za Valentinovo para dolazi nakon što su se sastali s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom u francuskoj prijestolnici krajem prošlog mjeseca. Rihanna i Rocky nedavno su uhvaćeni kako napuštaju Palaču Elizejskih polja. Razlog za njihov najnoviji posjet nije otkriven, ali Rihanna se prethodno sastala s Macronom u srpnju 2017. godine kako bi razgovarala o međunarodnom financiranju obrazovanja u zemlji. Sastanak iz 2017. godine došao je mjesec dana nakon što se obratila francuskom predsjedniku na X-u (ranije poznatom kao Twitter).


Rihanna se tada ponovno sastala s Macronom u veljači 2018. godine, kako bi bila glavna govornica na konferenciji u Dakaru, kako bi se prikupio novac za obrazovanje u zemljama u razvoju. Glazbenica je također redovita na Fashion week-u u Parizu. Prošlog mjeseca, majka dvoje djece podijelila je sladak, spontan trenutak s Natalie Portman izvan Dior Haute Couture showa.


Rihanna i A$AP Rocky potvrdili su svoju vezu u studenom 2020. i sada su roditelji dvoje djece, sinova RZA Athelstona i Riot Rose Mayers.