Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Prvi spoj

Charles se povodom Valentinova prisjetio kako je upoznao Ellu Dvornik

Autor: M. Č.

14.02.2024. 20:57
Charles se povodom Valentinova prisjetio kako je upoznao Ellu Dvornik

Foto: Foto Screenshot Instragram

Priznao je da i dalje vjeruje u pravu ljubavBritanski poduzetnik Charles Pearce i influencerica Ella Dvornik trenutno su u procesu razvoda, no to nije spriječilo Charlesa da se povodom Valentinova prisjeti nekih njihovih zajedničkih trenutaka, a iste je potom i podijelio na društvenim mrežama.


Naime, na svojem je Instagram profilu Charles podijelio niz priča, u kojima je ukratko opisao njihovo upoznavanje.


Instagram screenshot @charles_pearce


,,Pronašao sam svoju ljubav u Copenhagenu…ili sam barem mislio da jesam”, započeo je Charles. ,,Naš prvi spoj u Copenhagenu, u listopadu 2023! Nekoliko mjeseci kasnije na ovaj isti dan, moje me srce odvelo u njezin klub prvi put sa mnoštvom cvijeća. I rekao sam: ‘Dođi u London sa mnom ili me nikad više nećeš vidjeti.’ Nekoliko dana kasnije, preselila se sa mnom u London”, otkrio je Charles.


Instagram screenshot @charles_pearce


Instagram screenshot @charles_pearce
,,Između svega što sam rekao a nisam mislio, i što sam mislio a nisam rekao, većina ljubavi je izgubljena”, napisao je potom, pa dodao: ,,Nikad ne prestajte sanjati, nikad ne prestajte vjerovati. Sretno Valentinovo.”


,,10 godina kasnije i blagoslovljen sam s dvoje divne djece i strahovito dobrom pričom! Čak i nakon svega, i dalje vjerujem u ljubav na prvi pogled i na uvijek i zauvijek. Bez romantike i ljubavi malo je toga u životu što nas čini najboljim verzijama sebe. S velikim uzdahom, čekam vrijeme kada ću moći napisati sljedeće poglavlje”, zaključio je naposljetku Charles.