Utorak, 16. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

30 C°

bivši kandidat

Mislav Vlašić iz 'Života na vagi' završio u bolnici i zabrinuo fanove

Autor: M. Č.

31.01.2024. 19:48
Mislav Vlašić iz 'Života na vagi' završio u bolnici i zabrinuo fanove

Foto: Instagram

Na svojim je društvenim mrežama podijelio sliku gdje prima infuziju, no potom je objasnio o čemu se radiMislav Vlašić bio je kandidat sedme sezone popularne emisije Život na vagi, a nedavnom je objavom na društvenim mrežama zabrinuo obožavatelje.


Naime, na svojem je Instagram profilu podijelio fotografiju iz bolnice, na kojoj se vidi kako prima infuziju.


Instagram screenshot @mislav.vlasic


Srećom, zabrinutim je pratiteljima već na slijedećem storiju objasnio o čemu se radi. ,,Nije ništa strašno. Imam upalu gušterače pa su me malo ostavili na promatranju. Hvala svima na podršci”, napisao je.


Instagram screenshot @mislav.vlasic
Inače, Mislav je u emisiji skinuo impresivnih 88,9 kilograma, čime je uspostavio i rekord. No, osim što je izgubio na kilaži, u emisiji je pronašao i ljubav, upoznavši Silviju Temšić, s kojom je sada u vezi.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Mislav Vlašić (@mislav.vlasic)


,,Ovo je bilo mukotrpnih i teških 5 mjeseci, ali i lijepih. Trud se isplatio što se vidi i na slici, izgubljenih je 88,9 kilograma, što je rekord do sad po izgubljenim kilogramima u svih sedam sezona ŽNV-a. Šta me čini jako ponosnim na sebe. Ne bi to mogao bez podrške obitelji, prijatelja, naravno Silvije, a i ostalih kandidata. Zahvaljujem cijeloj produkciji ŽNV 7, pogotovo trenerima Edinu i Mirni. Po izlasku na pomoći mogu zahvaliti treneru Aleksandru i fizioterapeutkinji Ani. Ovu avanturu ću pamtit cijeli život, zato što sam promijenio svoj život i upoznao ljubav svog života Silviju, a i druge divne ljude”, napisao je po završetku emisije.